Servicii

Ai de curatat covoare?

Lasa treaba in grija noastra! Daca ai de curatat covoare, trebuie sa stii ca acest proces poate fi executat doar de profesionisti, mai ales in cazul in care materialele si tesaturile sunt pretentioase.
Mai jos descriem stadiile prin care trece orice covor atunci cand ajunge in curatatoria noastra.

Indepartarea prafului

Primul stadiu premergator analizei si controlului este aspirarea covoarelor pentru indepartarea prafului. Astfel realizam ce metoda de curatat trebuie sa alegem. Aspirarea se face cu ajutorul unui aspirator vertical, cu perie cilindirca ce imprima o miscare de bataie asupra covorului. Aceasta face ca orice particule cat de mica, indiferent de tipul covorului, sa iasa la suprafata si sa fie aspirata cu usurinta.

Analiza si controlul covorului

Inainte de a incepe etapa de spalare si curatare a covorului este nevoie de un control amanuntit pentru a descoperi eventualele pete si tipul acestora. In functie de tipul petelor, utilizam solutii ecologice diverse pentru tratare si detasare. Dupa identificarea solutiei de folosit, urmeaza curatarea propriu-zisa.â

Spalarea ecologica, non chimica

Spalarea fara substante chimice incepe prin umezirea covorului si utilizarea detergentilor biodegradabili ce protejeaza structura fibrelor, le reda delicatetea si le reimprospateaza culorile.
Curatarea ecologica (non chimica) este de departe cea mai sanatoasa alegere atunci cand vrei sa ai covorul impecabil. Se utilizeaza in acest sent un monodisc cu perie rotativa. Metoda folosita este prin spumare semiuscata, ceeace face ca sa nu fie folosita multa apa, umezirea se facandu-se doar la suprafata, aceasta actionand doar asuupra parului covorului nu si asupra bazei de sustinere a firelor.

Uscarea si pregatirea pentru livrare

Uscarea se face cu ajutorul dezumidificatoarelor de mare putere si capacitate.

Dupa uscare, operatiunea de aspirare cu batatorul se repeta pentru a elimina si ultimele particule rezultate in urma procesului de curatare.

Astfel covorul este curatat si pregatit pentru livrare